Home » Huis taxeren Sint-Oedenrode

Huis taxeren in Sint-Oedenrode

Wanneer u een huis wilt laten taxeren in Sint-Oedenrode bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het kopen of verkopen van een woning is een taxatie door een gecertificeerde taxateur verplicht. De taxateur bepaalt dan vervolgens de marktwaarde van de woning.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Laat uw huis taxeren bij ons makelaarskantoor in Sint-Oedenrode

Bij Makelaardij Van de Laar in Sint-Oedenrode kunt u heel gemakkelijk uw huis laten taxeren. Ook wanneer u uw huis in Schijndel wilt laten taxeren kunt u bij ons terecht. Wat u onder andere van ons kunt verwachten is:

  • Een gevalideerd rapport voor een financieringsaanvraag
  • Een niet-gevalideerd rapport voor een financieringsaanvraag, scheiding, erfenis of anders
  • Een vrijblijvende waardeverklaring voor een (eventuele) verkoop van uw woning

U ontvangt een compleet rapport binnen twee dagen. Een afspraak maken voor het aanvragen van een taxatie is niet noodzakelijk, want u kunt gewoon bij ons binnenstappen.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

Laat een taxatierapport maken voor een woning in Veghel of omstreken

Wanneer u een huis wilt kopen in Sint-Oedenrode of omgeving is het belangrijk om van tevoren een taxatierapport aan te vragen. Om uw huis te kunnen taxeren in Sint-Oedenrode en Schijndel is Makelaardij Van de Laar beëdigd en volledig  gecertificeerd bij VastgoedCert en NRTV. Ook zijn wij lid van de BVO. Dit is de branchevereniging van actieve makelaars. Het taxatierapport dat door ons wordt opgemaakt, wanneer wij uw huis taxeren in Sint-Oedenrode en Schijndel, wordt door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd.


Neem contact op voor het laten maken van een taxatierapport

Bij Makelaardij van de Laar werken wij samen om op deze manier het best mogelijke resultaat voor u te behalen. Heeft u interesse? Of wilt u misschien uw huis laten taxeren in Boxtel? U bent altijd van harte welkom om langs te komen. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31413472118 of een mail sturen naar [email protected].