Verkoop uw (t)huis vertrouwd met onze hulp

Het verkopen van uw huis is een grote stap. U wilt graag weten wat er op u af komt, en waar u aan toe bent. Daarom werken we binnen onze makelaardij met meerdere pakketten. Op deze manier, faciliteren wij de mogelijkheid om zelf te bepalen wat er nodig is voor uw specifieke situatie. Uiteraard helpen wij u graag bij maken van keuzes hierin. Het is voor ons het belangrijkste, dat u keuzes maakt uit alle opties waar u zich goed bij voelt. Zo kunnen we samen een succesvolle verkoop realiseren. Bekijk onze kantoorbrochure voor meer informatie hierover.

Uw woning verkocht in 6 stappen

Een eerste
kennismaking
Waarde
bepaling
Voorbereiding
Start van
de verkoop
Bezichtigingen
Verkocht!

Bekijk onze pakketten

Hieronder staan de opties voor een pakket weergegeven. Wij lichten deze mogelijkheden graag verder toe, om samen met u een goed passend pakket te realiseren.

Full-service Basis
Intake gesprek
Advies vraagprijs/strategie
Professionele fotoreportage
Dronevideo Optie
Plattegrond 3D Optie
Presentatie Funda
Presentatie op eigen site
Juridisch onderzoek Optie
Te koop bord 
Brochure Uitgebreid Eenvoudig
Uit te voeren bezichtiging Optie
Onderhandelingen
Opstellen koopakte Optie
Inspectie + notarisoverdracht Optie
Uw persoonlijke makelaar

Marij-Ellen Smits

06-53191515 [email protected]
Uw persoonlijke makelaar

René van de Laar

0413-472118 [email protected]
Uw persoonlijke makelaar

Inge Wijngaarden

0413-472118 [email protected]

“Wij verkochten ons huis 'long distance', omdat we zelf in Engeland wonen. En door Covid werd dat allemaal zelfs nog meer ingewikkeld! Maar Rene van de Laar en zijn team waren altijd 'on the case' en bereikbaar voor ons als we ze nodig hadden. En verkocht voor een goede prijs!

Dhr. Caspar van Dongen

“ Het contact verliep prima, via app of telefonisch. We werden tijdig geïnformeerd over de dag wanneer er kijkers kwamen. We kregen steeds een terugkoppeling van de makelaar wanneer er kijkers waren geweest, wat de mening van de kijkers waren. Dit stelde we zeer op prijs. Een aanrader dus.

Mevr. Van der Loo

“ De makelaar is zeer deskundig op het gebied van de prijs die we voor het huis konden verwachten. Onderhandeld zeer bekwaam en is super in zijn begeleiding en inzet. Samenwerking tussen de makelaar en zijn collega's op kantoor als ook de fotografe zijn top. Hij heeft ons zeer goed begeleid en we zijn uiterst tevreden.

Dhr. E. vd Heuvel