Home » Makelaar Boxtel

Makelaar voor in Boxtel en omgeving

Makelaardij Van de Laar, gevestigd in Sint-Oedenrode, staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Boxtel en omgeving. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan aan de hand daarvan voor u op zoek naar de beste woning.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Met behulp van onze makelaar vindt u een woning die perfect bij u past

U bent bij onze makelaar in goede handen wanneer u op zoek bent naar een leuke woning in Boxtel, Liempde of omgeving. Beide plaatsen zijn gelegen in de Meierijstad van ’s-Hertogenbosch. Bespreek uw wensen en behoeftes met onze makelaar, die vervolgens voor u aan de slag gaat voor een woning in Boxtel of Liempde. Wanneer wij een geschikte woning vinden, plannen we een bezichtiging voor u in. Wie weet bent u binnenkort wel eigenaar van een prachtige woning in Boxtel of Liempde.

Onze cijfers

10 woningen

In de verkoop

1 woning

In de verhuur

13 transacties

In het afgelopen jaar

55 jaar

Uw makelaar

Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem!

Heeft de makelaar geen passende woning voor u kunnen vinden in Boxtel of Liempde? Of verhuist u zelf toch liever naar een andere stad? Bij Makelaardij Van de Laar in Sint-Oedenrode kijken wij graag voor u verder. Zo hebben wij onder andere ook prachtige woningen in Veghel staan. Zoekt u toch liever de rust op? Dan zou u eens kunnen kijken voor een woning in Schijndel.


Loop binnen in ons kantoor en stel uw vragen!

Loopt u nog steeds rond met wat vragen over het kopen of verkopen van een woning? Of bent u misschien nieuwsgierig naar ons woningaanbod? Wij denk graag met u mee! U kunt op ieder moment van de dag bij ons binnenstappen. U kunt ook bellen naar +31413472118, een mail sturen naar info@vdlaar.nl of ons contactformulier invullen.