Home » Makelaar Schijndel

Makelaar voor in Schijndel en omgeving

Bij Makelaardij Van de Laar kunt u terecht voor een makelaar voor een woning in Schijndel. Ook in Sint-Michielsgestel hebben wij mooie woningen voor u beschikbaar. Beide plaatsen zijn gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Neem contact op met onze makelaar en vindt het huis van uw dromen in Schijndel

Voor een makelaar die u helpt bij het vinden van de juiste woning in Schijndel bent u bij Makelaardij van De Laar aan het juiste adres. Dit geldt overigens ook voor het opmaken van een taxatierapport of het verkopen van uw huis. Schijndel is een rustige plaats met prachtige stukjes natuur. Ook is er genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er verschillende monumenten die u kunt bekijken. Ook zijn er vinden er jaarlijks diverse festivals plaats. Onze makelaar staat altijd voor u klaar en helpt u bij het zoeken van de perfecte woning in Schijndel.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

De beste huizen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch

Naast woningen in Schijndel kan onze makelaar ook voor u op zoek naar huizen in Sint-Michielsgestel. Deze gemeente is ook gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch en telt ongeveer 30.000 inwoners. Onder de gemeente Sint-Michielsgestel vallen verder nog andere dorpen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Berlicum
  • Den Dungen
  • Maaskantje

Ook Gemonde en Middelrode zijn plaatsen die onder deze gemeente vallen. Onze makelaar is u op alle vlakken van dienst bij het vinden van de juiste woning in Sint-Michielsgestel.


Kom langs voor alle antwoorden op uw vragen

Op zoek naar een makelaar voor uw woning in Schijndel of Sint-Michielsgestel? Of heeft u wellicht nog wat andere vragen over bijvoorbeeld een woning in Veghel? Stap dan eens bij ons binnen! Wij nemen graag de tijd om uw vragen van antwoorden te voorzien. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer +31413472118 of stuur een mail naar [email protected]. Wij ontvangen u graag met open armen. Wie weet vinden wij ook voor u binnenkort bijvoorbeeld uw droomhuis in Best of omgeving.