Home » Taxateur in Veghel

Een taxateur in de regio van Veghel

Voor de aankoop van een huis kunt u door een taxateur de waarde laten inschatten, wanneer u een huis in Veghel wilt aankopen. De taxateur gaat dan voor u aan de slag en zorgt ervoor dat u op korte termijn het taxatierapport ontvangt. Hiermee kunt u dan onder andere een hypotheekaanvraag doen of deze oversluiten.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Ontvang een taxatierapport van onze taxateur voor een woning in Veghel

Voor het laten maken van een taxatierapport komt de taxateur de woning in Veghel bezoeken. Hiervoor zijn een aantal dingen nodig, zoals bijvoorbeeld het eigendomsbewijs en de tekening van de woning. Vervolgens gaat hij dan een aantal factoren af. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Het bestemmingsplan
  • De marktsituatie
  • De staat van onderhoud
  • De functionele indeling

Ook wordt er onder andere gekeken naar de ligging en de omgeving, de inhoud en de oppervlakte van de woning. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u een taxatierapport in Boxtel of Best laat maken.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

Laat een taxatierapport maken voor een woning in Veghel of omstreken

U kunt bij ons een taxatierapport laten maken door onze taxateur voor een woning in Veghel, maar ook voor andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld Sint-Oedenrode en Liempde kunt u bij ons terecht. Met het taxatierapport dat u door een van onze taxateurs laat maken kan er beoordeeld worden of de vraagprijs van de woning die u wilt kopen realistisch is.


Loop bij ons binnen voor alle antwoorden op uw vragen

Is het nog niet helemaal duidelijk voor u wat de taxateur allemaal voor u kan betekenen voor uw woning in Veghel of het huis dat u wilt aankopen? Of wilt u misschien wat meer informatie over het taxeren van een huis in Schijndel of omgeving? U kunt zonder een afspraak te maken vrijblijvend bij onze makelaardij in Sint-Oedenrode binnenlopen voor alle antwoorden op uw vragen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via +31413472118 en per mail via [email protected].