Verkoop uw (t)huis vertrouwd met onze hulp

Het verkopen van uw huis is een grote stap. U wilt graag weten wat er op u af komt, en waar u aan toe bent. Daarom werkt Makelaar Van de Laar met meerdere pakketten, zodat U zelf kunt bepalen wat er nodig is voor uw specifieke situatie.

Makelaar Van de Laar helpt u graag bij het maken van de juiste keuze waar u zich goed bij voelt. Download onze kantoorbrochure voor meer informatie over de succesvolle verkoop van uw woning.

Maak een afspraakDownload verkoopbrochure

Van de Laar Makelaars
van (t)huis uit

Voor jong en oud

Generaties lang werken wij al onder onze naam. Als u eenmaal de stap heeft genomen om een woning te (ver)kopen, wilt u niet meer onnodig lang wachten; dus stap gewoon eens bij ons naar binnen.

Thuis in de omgeving

Door onze jarenlange dienstverlening in dit unieke gebied, kunnen wij feilloos onze zoektocht aanpassen op uw specifieke woonwensen.

Werken met elkaar

Bij Makelaardij van de Laar werken wij mét elkaar. Wij weten van elkaar wat er speelt, en wat er nodig is om samen met u een succes te behalen.

Uw woning verkocht in 6 stappen

Een eerste
kennismaking
Waarde
bepaling
Voorbereiding
Start van
de verkoop
Bezichtigingen
Verkocht!
Uw persoonlijke makelaar

René van de Laar

0413-472118 [email protected]
Uw persoonlijke makelaar

Inge Wijngaarden

0413-472118 [email protected]
Uw persoonlijke makelaar

Marij-Ellen Smits

06-53191515 [email protected]

“Wij verkochten ons huis 'long distance', omdat we zelf in Engeland wonen. En door Covid werd dat allemaal zelfs nog meer ingewikkeld! Maar Rene van de Laar en zijn team waren altijd 'on the case' en bereikbaar voor ons als we ze nodig hadden. En verkocht voor een goede prijs!

Dhr. Caspar van Dongen

“ Het contact verliep prima, via app of telefonisch. We werden tijdig geïnformeerd over de dag wanneer er kijkers kwamen. We kregen steeds een terugkoppeling van de makelaar wanneer er kijkers waren geweest, wat de mening van de kijkers waren. Dit stelde we zeer op prijs. Een aanrader dus.

Mevr. Van der Loo

“ De makelaar is zeer deskundig op het gebied van de prijs die we voor het huis konden verwachten. Onderhandeld zeer bekwaam en is super in zijn begeleiding en inzet. Samenwerking tussen de makelaar en zijn collega's op kantoor als ook de fotografe zijn top. Hij heeft ons zeer goed begeleid en we zijn uiterst tevreden.

Dhr. E. vd Heuvel

Download nu onze gratis verkoopbrochure