Driekamerappartement

Koopprijs
€ 227.250,-
Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Portiekflat

Wonen in het gezellige uitgaanshart van Veghel met zicht op de haven!

Havenzicht

Het project bestaat uit 18 duurzame appartementen verdeeld over 4 woonlagen, elk met een eigen parkeerplaats. De 5 appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuintje en vrijwel alle appartementen hebben een balkon en eigen berging. In het project vinden we 10 tweekamerappartementen en 8 driekamerappartementen. Voor ieder wat wils!

Duurzaamheid

De appartementen worden zeer duurzaam gebouwd! Zo zijn deze volledig geisoleerd, voorzien van HR++ beglazing en worden ze verwarmd door een warmtepomp. En dat is niet alleen maar goed voor het milieu, maar ook een duidelijke besparing voor u.

Inschrijven

Mocht u interesse hebben in één van de prachtige appartementen uit het plan dan kunt u het complete informatiepakket inclusief interesseformulier van het project opvragen bij ons kantoor. U heeft vervolgens ruim de tijd om alle informatie eens goed door te nemen en ondertussen staan wij als nieuwbouwspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u zorgvuldig te begeleiden.

Mocht u interesse hebben in een van de appartementen dan ontvangen wij het ingevulde interesseformulier graag uiterlijk 14 december 2020 retour! Op uiterlijk 16 december 2020 ontvangt u bericht omtrent de toewijzing.

Bouwnummers