Reviews Makelaardij van de laar

Amber van de Laar

26 september 2023

Alles wat je moet weten over de open huizen dag

Stel je voor dat je de kans hebt om in één dag verschillende potentiële droomhuizen te bekijken, zonder afspraken te hoeven maken en zonder gedoe. Dat is precies wat de Open Huizen Dag mogelijk maakt! Maar hoe werkt dit evenement precies? Hier is alles wat je moet weten.

1. Datum en Tijd

De Open Huizen Dag vindt plaats op zaterdag 30 september , waardoor het voor veel mensen gemakkelijker is om deel te nemen en de deuren van de deelnemende huizen zijn geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

2. Geen Afspraak Nodig

Een van de grootste voordelen van de Open Huizen Dag is dat je geen afspraken hoeft te maken. Je kunt gewoon op de aangegeven datum en tijd bij de huizen van je keuze binnenlopen. Dit maakt het super handig voor iedereen met interesse in de huizenmarkt.

3. Verken Verschillende Opties

Je hebt de mogelijkheid om meerdere huizen op één dag te bezichtigen. Dit betekent dat je een breed scala aan opties kunt verkennen, van appartementen tot vrijstaande woningen en alles daartussenin. Het is een geweldige manier om te ontdekken welk type huis het beste bij jouw behoeften past.

4. Praat met Makelaars

Tijdens de Open Huizen Dag zijn makelaars en verkopers vaak aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Dit is je kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van het huis, de buurt, en eventuele renovaties of verbeteringen.

5. Maak een Checklist

Het kan overweldigend zijn om meerdere huizen op één dag te bekijken. Maak een checklist van je belangrijkste wensen en behoeften voordat je vertrekt. Zo kun je je richten op huizen die echt aan jouw criteria voldoen.

6. Wees Voorbereid

Neem ook een notitieblok om bijvoorbeeld aantekening te maken of om je vragen te stellen aan de verkopers.

7. Vervolgafspraken

Heb je tijdens de Open Huizen Dag een huis gevonden waar je meer over wilt weten? Dan kun je altijd een vervolgafspraak maken met de makelaar om het huis nogmaals te bekijken of om verdere vragen te stellen.

De Open Huizen Dag is een fantastische gelegenheid om een breed scala aan huizen te ontdekken en een gevoel te krijgen voor wat er op de markt is. Het is een laagdrempelige manier om jouw zoektocht naar jouw droomhuis te beginnen. Dus markeer de datum in je agenda en ga op verkenning!

Vragen over dit onderwerp? Whatsapp met ons op 0413-472118

Wellicht ook
interessant voor jou?

BlogOok interessant
20 juli 2021

Tips ter voorbereiding op de woningfotograaf

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=De hal is vaak de eerste ruimte die je tegen komt als je bij een huis binnen stapt. Je kan er hier voor zorgen dat alle schoenen en jassen opgeruimd…
Ook interessant
10 maart 2021

Hoe zit het met jouw thuiswerkplek?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Sinds Corona om de hoek is komen kijken, is 5 dagen in de week op kantoor werken niet meer de norm. Hierdoor krijgen mensen ook verschillende behoeftes. Je hoort verschillende…
BlogOok interessant
27 mei 2021

Nieuwbouw gekocht, Wanneer zet je je eigen woning te koop?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Wanneer zet ik mijn huis te koop nadat ik een nieuwbouwhuis heb gekocht? Dit is een vraag met voor veel mensen een moeilijk antwoord. De kans dat je een keertje…