Reviews Makelaardij van de laar

Amber van de Laar

22 december 2021

Verhuizen als een pro

Verhuizen, iets waar veel mensen in het begin tegen opkijken. Maar voor vele is het ook een nieuwe stap in de toekomst. Voordat deze toekomst gerealiseerd kan worden moeten eerst de spullen van de oude woning naar de nieuwe woning. Hier een paar tips hoe jij het beste je verhuisdozen in kunt pakken!

1. Overzicht is key

Niet meer weten wat er nu precies in welke doos zit is een van de grootste ergernissen van verhuizen. Maar ook hier heb je oplossingen voor, zoals pak je verhuisdozen per kamer in. Zo komen ze niet door elkaar en houd je het overzicht. Een andere oplossing is je dozen te labelen en er op te schrijven waar ze in je nieuwe huis heen moeten.

2. Let op voor breekbare spullen

Je wil natuurlijk dat al je spullen heelhuids mee gaan naar je nieuwe woning. Voor budget ideeën kun je oude kranten gebruiken of handdoeken, wil je toch iets meer zekerheid kun je ook kiezen voor bubbeltjesplastic. Waarschijnlijk heb je ook een aantal elektronische apparaten, zoals een tv die je onbeschadigd mee wil nemen. Deze zou je eventueel in hun oude verpakking terug kunnen stoppen, mocht je deze nog hebben.

3. Verdeel zware spullen

Zorg dat je niet al je zware spullen in één doos stopt, maar verdeel het gewicht. Je kunt bijvoorbeeld bij een doos met boeken wat handdoeken plaatsen. Hiermee voorkom je dat je de doos niet kunt tillen of dat hij kapot gaat.

4. Begin op tijd

Verhuizen is een klusje waar je langer mee bezig bent dan je vooraf had bedacht. Begin daarom op tijd. Je kunt bijvoorbeeld al wat spullen inpakken die je toch niet nodig hebt, denk aan: kerstartikelen, winter-of juist zomerkleding, boeken of spullen van zolder. Op het laatst pak je spullen in die je elke dag nodig hebt, zoals bestek.

5. Ruim spullen op

In de loop van de jaren spaar je zoveel spullen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Een verhuizing is daarom een mooie aangelegenheid om spullen die je niet meer gebruikt weg te doen. Een win-win dus.

Vragen over dit onderwerp? Whatsapp met ons op 0413-472118

Wellicht ook
interessant voor jou?

BlogOok interessant
14 maart 2023

Eerst verkopen of toch kopen?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Eigenlijk is er geen goed of fout in dit onderwerp, wat je ook beslist het hangt af van de markt op dat moment, maar ook je persoonlijke situatie. Het belangrijkst…
Ook interessant
10 maart 2021

Hoe zit het met jouw thuiswerkplek?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Sinds Corona om de hoek is komen kijken, is 5 dagen in de week op kantoor werken niet meer de norm. Hierdoor krijgen mensen ook verschillende behoeftes. Je hoort verschillende…
BlogOok interessantTop 3
22 februari 2024

In welk seizoen kun je het beste je woning verkopen?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Lente: Voordelen: Bloeiende natuur en meer daglicht kunnen je woning aantrekkelijker maken. Woningzoekers zijn vaak actiever tijdens de lente, waardoor de kans op een snelle verkoop toeneemt. Tuinen en buitenruimtes…